Gràcies “Estudiant la Dolçaina”

Si comptara les vegades que he utilitzat el cercador de Google o el cercador “Estudiant la Dolçaina” no sabria dir qui guanya en nombre de visites. Des de la seua creació en 2013 per Xavier Richart, tant alumnes com docents hem gaudit del seu contingut, una extraordinària col·lecció de partitures i exercicis per a dolçaina totalment gratis i que ha marcat la línia d’aprenentatge de centenars de dolçainers.

Desconec quins són els motius del tancament del web però és una llàstima que aquesta eina tan necessària desaparega. Si pague Netflix, Spotify, Imslp i altres subscripcions, no dubtaria a tindre una filiació d’un web tan necessari com “Estudiant la Dolçaina“.

Per a qui vivim professionalment de la dolçaina és una desgràcia però no puc deixar d’agrair eternament la labor de Xavier Richart, la seua total generositat i altruisme envers els seus alumnes dels quals tinc l’honor de formar part, no té límits.

Tal vegada diners públics per a aquests menesters i no per a vídeos d’autopromoció cutre seria tot un win.

Gràcies Xavi.

1 comentari

  1. Pau Llorca ha dit:

    Faig meues les teues paraules i em sume en la seua totalitat al contingut de l’escrit. Es perd -una vegada més- una eina de molta utilitat per al nostra instrument i per al nostre ofici. Almenys així és com jo ho percep.

    Mentre, esperarem a que els que s’omplin la boca amb la neciesa eixa “folklore a golpe de talonario”, els de “la tirania de las editoriales” i tots els que s’han fet un fart de criticar (curiós que no mostren la mateixa bel·ligerància amb l’autobombo finançat amb diners públics), posen a l’abast de tothom de forma gratuïta el seus materials.

    Agafarem cadira.

Feu un comentari