TALLER DE CANYES

tancar

Divendres 24 de juliol a les 17h. dins del Segon Curs Intensiu de Dolçaina Estiu 2020, El Club de la Dolçaina organitza el 2n TALLER DE CANYES ON LINE amb Antonio i Domingo Llopis “ELS BESSONS”. També presentaran la seua nova DOLÇAINA CONTRALT.

El tallers és gratis, si vols participar emplena el formulari i rebràs en el teu correu electrònic l’enllaç a la classe online. Utilitzem la plataforma ZOOM.

Les vostres dades personals s’incorporaran en els fitxers d’EL CLUB DE LA DOLÇAINA, únicament per a la finalitat de base de dades. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició amb un escrit presentat a la junta directiva.

Disposem de mecanismes de comunicació per donar a conèixer l’entitat tant a Internet, a través de la pàgina web i xarxes socials, com a través de materials divulgatius en altres suports (cartells, fotografies, tríptics…). Amb aquestes eines s’informa i es fa difusió de les activitats pròpies.

Amb l’enviament d’aquest formulari doneu el vostre consentiment. En cas contrari feu-ho saber amb un correu electrònic a hola@luissanzruiz.es