Vés al contingut

Bio

039ba99

Vaig nàixer el 1974 a Dajla (Sahara Occidental) i la meua infància la vaig viure a la població de Torrent (València).

El meu primer instrument (tindria uns cinc anys) va ser un saxo tenor de plàstic, com el que portava Gaby el de los Payasos de la Tele. Totes les vesprades m’ajuntava amb el meu veí Rafa, ell amb la seua bateria de joguet i jo amb el meu flamant saxo gris plata improvisant la nostra xicoteta “big band” … 🙂

La meua carrera musical comença als sis anys a la Colla de Dolçainers de Torrent, aprenent a tocar el tabal i la dolçaina de la mà de Felip Ricart.

Al llarg dels anys he fet alguns cursos de violí, contrabaix, percussió, cor, direcció i vaig ser l’editor de la revista electrònica “El Club de la Dolçaina“. Vaig estudiar dolçaina al Conservatori Municipial José Iturbi de València, amb el professor Xavier Richart. Faig classes de dolçaina i dirigisc colles. Actualment sóc el director titular de “Russafa-fa” Escola de Tabal i Dolçaina de València i impartisc classes a l’Escola de Tabal i Dolçaina “Tuzer” de Benetússer.

Si necessites el meu currículum musical en PDF, envia’m un correu a hola@luissanzruiz.es


Nací en 1974 en Dajla (Sahara Occidental) y mi infancia la viví en la población de Torrent (València).

Mi primer instrumento (tendría unos cinco años) fue un saxo tenor de plástico, como el que llevaba Gaby el de los Payasos de la Tele. Todas las tardes me juntaba con mi vecino Rafa, él con su batería de juguete y yo con mi flamante saxo gris plata improvisando nuestra pequeña “big band”… 🙂

Mi carrera musical empieza a los seis años en la Colla de Dolçainers de Torrent, aprendiendo a tocar el tabal y la dolçaina (dulzaina valenciana) de la mano de Felip Ricart.

A lo largo de los años he hecho algunos cursos de violín, contrabajo, percusión, coro, dirección y fuí editor de la revista electrónica “El Club de la Dolçaina“. Estudié dolçaina en el Conservatorio Municipial José Iturbi de València, con el profesor Xavier Richart. Doy clases de dolçaina y dirijo grupos de dolçainers (dulzaineros). Actualmente soy el director titular de “Russafa-fa” Escola de Tabal i Dolçaina de Valencia y doy clases en la Escola de Tabal i Dolçaina “Tuzer” de Benetússer.

Si necesitas mi currículum musical en PDF, envíame un correo a hola@luissanzruiz.es

 

No comments yet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: