Santos, i ara què?


Hui dimecres 10 d’octubre a les 21:15h, en el Teatre Principal de València, participe en la producció de l’Institut Valencià de Cultura “SANTOS, I ARA QUÈ?”, un espectacle dirigit per Ximo Solano que retrà homenatge al polifacètic Carles Santos.

 

 

Vaig conéixer l’obra de Santos fa 26 anys, en les Olimpíades de Barcelona 92, em van impactar les seues fanfàrries de la cerimònia inaugural dels jocs i és una de les músiques que més m’ha influït en aquests quasi quaranta anys que porte com a músic. També recorde la versió per a dolçaina i percussió que va realitzar el director Saül Gómez en els premis d’interpretació del desaparegut festival MUSICAT d’Algemesí. És un plaer i un honor poder participar en aquest homenatge al costat d’uns altres dolçainers com ara Pau Puig, Xavier Richart i Laia Puig a qui li estaré eternament agraït per comptar amb mi.

Descarregar programa: Santos_AF_181004

Més info ací.

Música a Spotify:

 


Hoy miércoles 10 de octubre a las 21:15h, en el Teatro Principal de Valencià, participaré en la producción del Instituto Valenciano de Cultura “SANTOS, I ARA QUÈ?”, un espectáculo dirigido por Ximo Solano que rendirá homenaje al polifacético Carles Santos.
Conocí la obra de Santos hace 26 años, en las Olimpiadas de Barcelona 92, me impactaron sus fanfarrias de la ceremonia inaugural de los juegos y es una de las músicas que más me ha influido en estos casi cuarenta años que llevo como músico. También recuerdo la versión para dolçaina y percusión que realizó el director Saül Gómez en los premios de interpretación del desaparecido festival MUSICAT de Algemesí. Es un placer y un honor poder participar en este homenaje junto a otros dolçainers como Pau Puig, Xavier Richart y Laia Puig que le estaré eternamente agradecido por contar conmigo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s