Un gran aniversari

Russafa-fa Russafa-fa XXV Aniversari

El passat 16 de setembre vaig dirigir un dels concerts més emotius que he fet en Russafa-fa, la colla en la qual estic actualment. Han organitzat diversos actes commemoratius pel seu vint-i-cinc aniversari i l’últim ha sigut el concert en el Palau de la Música de València. Els meus músics han treball com mai, ha sigut dur: dues setmanes, de dilluns a divendres, jornades de quasi tres hores sense descans. Ho han donat tot i estic molt orgullós d’ells i d’elles. Enhorabona.

Els he regalat per aquests vint-i-cinc anys una composició, el “Passacarrer de l’Aniversari“, una cercavila/pasdoble dedicat a tots ells, amb un toc d’eixa música de carrer que tant els agrada.

Podeu descarregar les particelles ací i veure un vídeo (gravat amb un mòbil) de l’estrena la partitura en el Palau.


El pasado 16 de septiembre dirigí uno de los conciertos más emotivos que he hecho en Russafa-fa, la colla en la que estoy actualmente. Han organizado varios actos conmemorativos por su veinticinco aniversario y el último ha sido el concierto en el Palau de la Música de València. Mis músicos han trabajo como nunca, ha sido duro: dos semanas, de lunes a viernes, jornadas de casi tres horas sin descanso. Lo han dado todo y estoy muy orgulloso de ellos y de ellas. Enhorabuena.

Les he regalado por estos veinticinco años una composición, el “Passacarrer de l’Aniversari“, un pasacalle/pasodoble dedicado a todos ellos, con un toque de esa música de calle que tanto les gusta.

Podéis descargar las partichelas aquí y ver un vídeo (grabado con un móvil) del estreno la partitura en el Palau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s